Pkk'nın Üstlendiği Eylemler

Mit, Jitem, Devlet değil; VAHŞİ, IRKÇI, FAŞİST PKK!!!

2014 Katliamı: 76 yaşındaki Mustafa Bingöl Pkk tarafından kurşuna dizildi

76 yaşındaki Mustafa Bingöl Erzurum

Erzurum’un Tekman ilçesinde köylülere iş yaptıran PKK’lıları jandarmaya ihbar eden Mustafa Bingöl (76) 19 Kasım 2014’te örgüt tarafından evinin kapısında kurşuna dizilerek öldürüldü.

Tekman’a bağlı Hacıömer köyüne gece saatlerinde gelen ve 6 kişi oldukları belirtilen silahlı grup Mustafa Bingöl’ün kapısını çaldı. Kapıyı açtıktan sonra teröristlerin kurşun yağmuruna tuttuğu Bingöl, olay yerinde öldü. Silahlı grup saldırı sonrası olay yerinden kaçtı.

Amcasının teröristlerce katledildiğini belirten Murat Bingöl, “Amcam köyde teröre karşı duruşuyla biliniyordu. 3 hafta önce teröristler köye gelip, köylülere yemek pişirterek iş bölüşümü yaptırmışlar. Amcamda bu durumu jandarma karakol komutanlığına giderek bildirmişti.” dedi. Murat Bingöl, Olayın olduğu gün gece yarısı amcasının, 3 torunu ve gelini ile evde oturduğu sırada kendilerini asker olarak tanıtan 6 teröristin kapıyı çaldığını söyleyerek “ Amcam kapıyı açmasıyla kurşun yağmuruna tutulmuş. Torunları ve gelini ise saldırıdan korkup iç odada saklanmışlar.” dedi.

erzurumda-teroristler-vatandasi-kursuna-dizdi

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Information

This entry was posted on 1 Ocak 2015 by and tagged , , , , , , , .
%d blogcu bunu beğendi: